EL FESTIVAL D’ESTIU DE SANT PERE DE CASSERRES TORNA AMB UNA PROGRAMACIÓ VARIADA I ACTES PER A TOTS ELS PÚBLICS

Manlleu, 5 de juny de 2024

El Consell Comarcal d’Osona i el Monestir de Sant Pere de Casserres anuncien amb il·lusió el retorn del Festival d’Estiu de Sant Pere de Casserres, que aquest any es concentrarà en dos caps de setmana del mes de juliol: els dies 13 i 14, i 20 i 21. La programació d’enguany compta amb un ventall d’artistes destacats i busca arribar a tots els públics, incloent-hi el familiar.

El festival, que sempre ha estat conegut per la seva qualitat artística i la seva localització excepcional, ampliarà aquest any els seus escenaris. A més dels concerts dins del monestir, els diversos actes es distribuiran també pel claustre i la part exterior del recinte, oferint una experiència única i diversa.

Programació destacada:

  • Maria Rodés: La cantautora coneguda per la seva veu captivadora i les seves lletres introspectives.
  • Sfere Vocali: Un grup vocal que aportarà harmonies corals d’extraordinària bellesa.
  • Pere Arquillué i Toti Soler: Un duet d’actor i músic que fusionarà literatura i música en un espectacle íntim i profund.
  • El Pony Pisador: Una banda que portarà ritmes folk i energia desenfadada, ideal per a tota la família.

Aquest festival és organitzat pel Consell Comarcal d’Osona i el Monestir de Sant Pere de Casserres, i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de les Masies de Roda, la Fundació Antiga Caixa Manlleu i la Diputació de Barcelona. La diversificació dels escenaris i la inclusió d’actes familiars reflecteixen la voluntat d’aquests organitzadors i col·laboradors de fer arribar la cultura a un públic més ampli i variat.

La Fundació Antiga Caixa Manlleu, compromesa amb el suport a la cultura i al desenvolupament social, expressa la seva satisfacció per participar en aquest esdeveniment que enriquirà la nostra comarca amb moments d’art i convivència.

Us esperem a tots per gaudir d’aquesta experiència cultural única en el marc incomparable del monestir de Sant Pere de Casserres.

Podeu adquirir les entrades al web www.santperedecasserres.cat