Festival BBVA de Música Religiosa de Vic

La Fundació Antiga Caixa Manlleu dóna suport a les següents activitats i projectes

El Festival, que es programa per Setmana Santa, ha arribat a la XII edició amb la voluntat d’aportar i apropar a la societat una de les seves grans riqueses: la cultura. La mostra pretén unir la música religiosa amb els conceptes de proximitat, país, pedagogia i diversitat.

Proximitat: si entenem el consum cultural part de la nostra riquesa i experiència humana, l’hem d’apropar a les persones. En aquesta línia, el festival ofereix preus populars, accions de carrer i l’aproximació de l’artista i el públic després de cada actuació.

País: la major part dels concerts són interpretats per formacions catalanes facilitant la creació cultural a casa nostra. També s’aposta per la música composta per persones del país i s’amplia la presència a altres punts del territori català (Cervera, Casserres…)

Pedagogia: els concerts es presenten breument per ajudar a entendre i gaudir del fet musical. També es dóna veu a les generacions més joves i es programa un concert d’aquestes característiques.

Diversitat: entenent el fet religiós com a universal, el festival inclou visions espirituals-religioses diferents així com formats i continguts diversos.

El Festival BBVA de Música religiosa de Vic l’organitza la Comissió de les Parròquies de la Pietat, el Carme i Sant Domènec, la Fundació Antiga Caixa Manlleu, BBVA CX i l’Ajuntament de Vic.

http://www.musicareligiosavic.cat