Publicacions

Osona Debats: l’habitatge

Fruit de la 8a jornada anual Osona Debats (2022) Fundació Antiga Caixa Manlleu amb la col·laboració del Casino de Vic, el Consell Comarcal d’Osona i El 9Nou va publicar el 8è volum Osona Debats: l’habitatge que és el recull de les aportacions dels i les professionals que van intervenir en la jornada. La coordinació va anar a càrrec de Txell Vilamala, periodista.

http://fundacioacm.cat/wp-content/uploads/2022/11/Osona-Debats_Habitatge.pdf

Osona Debats: l’impacte de la Covid-19

Fruit de la 7a jornada anual Osona Debats (2021) Fundació Antiga Caixa Manlleu amb la col·laboració de l’Ateneu de Vic i el Consell Comarcal d’Osona va publicar el 7è volum Osona Debats: l’impacte de la Covid-19 que és el recull de les aportacions dels i les professionals que van intervenir en la jornada. La coordinació va anar a càrrec d’Agustí Danés, periodista.

http://fundacioacm.cat/wp-content/uploads/2021/11/07_Osona-Debats_impacte-de-la-Covid_19.pdf

Osona Debats: la cohesió social

Fruit de la 6a jornada anual Osona Debats (2019) Fundació Antiga Caixa Manlleu amb la col·laboració de l’Ateneu de Vic i el Consell comarcal d’Osona va publicar el 6è volum Osona Debats: la cohesió social que és el recull de les aportacions dels i les professionals que van intervenir en la jornada. La coordinació va anar a càrrec de Montserrat Solerdelcoll, pedagoga.

Osona Debats: el patrimoni cultural

Fruit de la 5a jornada anual Osona Debats (2018) Fundació Antiga Caixa Manlleu amb la col·laboració de l’Ateneu de Vic i el Consell comarcal d’Osona va publicar el 5è volum Osona Debats: el patrimoni cultural, que és el recull de les aportacions dels i les professionals que van intervenir en la jornada. La coordinació va anar a càrrec de Carles García, museòleg i director del Museu del Ter de Manlleu.


Osona Debats: la literatura

Fruit de la 4a jornada anual Osona Debats (2017) Fundació Antiga Caixa Manlleu amb la col·laboració de l’Ateneu de Vic, el Consell comarcal d’Osona i la revista Reduccions va publicar el 4t volum Osona Debats: la literatura, que és el recull de les aportacions dels i les professionals que van intervenir en la jornada. La coordinació va anar a càrrec de Pep Paré, Professor de l’Escola d’Art i Superior de Disseny de Vic.

Osona Debats: el territori

Fruit de la 3a jornada anual Osona Debats (2016) Fundació Antiga Caixa Manlleu amb la col·laboració de l’Ateneu de Vic, va publicar el 3r. volum Osona Debats: el territori, que és el testimoni de l’anàlisi científica del nostre territori feta des de diferents punts de vista: la geografia, l’urbanisme, l’economia, la demografia i la filologia. La coordinació va anar a càrrec de l’arquitecte Xabier Eizaguirre.


Atenció a la gent gran dependent a Osona: on estem i cap on avancem

Com a resultat de la 2a jornada anual Osona Debatsimpulsada per la Fundació Antiga Caixa  Manlleu, es va publicar el 2n volum Atenció a la gent gran dependent a Osona: on estem i cap on avancemEl llibre conté el conjunt de les ponències que es varen presentar en la jornada l’any 2015. La coordinació va anar a càrrec de Jordi Roca, director de la Fundació Assistencial d’Osona (FADO)

L’educació a la comarca d’Osona

L’any 2014 es crea la 1a jornada anual Osona Debats que pretén ser un punt i seguit d’anàlisi i reflexió però també de propostes de futur sobre aspectes de la vida social, econòmica i cultural de la comarca d’Osona. La jornada culmina amb l’edició de les ponències i aportacions que la configuren. Aquesta 1a edició va estar dedicada a l’educació: L’educació a la comarca d’Osona i la va coordinar Antoni Tort i Bardolet, professor de la Universitat de Vic-UCC.