ManlleuActua

ManlleuActua neix l’any 2017 com a espai de trobada per als infants i els joves que comparteixen la passió pel teatre en tots els seus vessants: la creació, la interpretació, la lectura o bé com a espectador/ora.

Durant un dissabte del mes de juny es fan 4 actuacions d’escoles de teatre de Catalunya que mostren els seus tallers, dues adreçades a infants i les altres dues a joves. La setmana prèvia a la jornada, les escoles de primària de Manlleu intercanvien les seves obres entre sí.

ManlleuActua ofereix també un taller de dramatúrgia i es fan dues lectures teatralitzades per part d’infants i joves de les escoles i instituts de la ciutat.

ManlleuActua l’organitza Fundació Antiga Caixa Manlleu i compta amb el suport i la col.laboració de l’Ajuntament de Manlleu i l’Associació d’escoles de teatre de Catalunya (ACET)