MANLLEUACTUA ATRAU MÉS DE 300 ASSISTENTS EN UNA 8A EDICIÓ EXITOSA

Manlleu, 27 de maig de 2024

El passat dissabte 25 de maig es va celebrar a Manlleu la vuitena edició del ManlleuActua, la Mostra d’escoles de teatre de Catalunya, organitzada per la Fundació Antiga Caixa Manlleu. L’esdeveniment, que va tenir lloc al Teatre Municipal de Manlleu, va comptar amb la participació de quatre escoles de teatre: Teatre Centre de Manlleu – com a amfitrions -, Xarxa Torelló, Círcol Badalona i La Closca de Berga.

Amb una assistència d’aproximadament 300 persones, ManlleuActua va esdevenir una celebració de la creativitat i el talent juvenil en el món del teatre. Les diferents escoles van oferir representacions variades i plenes de vitalitat, captivant el públic i demostrant el gran nivell del teatre amateur a Catalunya.

L’acte va culminar a l’Espai Rusiñol de Manlleu amb la representació de l’obra “A.K.A.”, que va rebre una entusiasta acollida per part d’un centenar d’assistents. Després de la representació, hi va haver un col·loqui amb l’actor Lluís Febrer i la directora de l’obra, Montse Rodríguez i Clusella, generant un enriquidor diàleg amb el públic.

Cal destacar la col·laboració d’un grup de joves voluntaris que van donar suport durant tot el dia a l’acte, assegurant una organització impecable i un desenvolupament fluid de totes les activitats.

La directora de la Fundació Antiga Caixa Manlleu, Helena Picó, va expressar la seva satisfacció per l’èxit de l’esdeveniment, destacant la importància de fomentar el teatre entre els joves i la comunitat. “ManlleuActua ha demostrat, una vegada més, que el teatre té un paper fonamental en el desenvolupament cultural de la nostra societat. Estem molt contentes amb la participació i l’entusiasme que hem vist aquest any”, va declarar.

Aquest esdeveniment ha estat possible gràcies al suport de l’Ajuntament de Manlleu i del Teatre Centre, que han col·laborat un any més amb la Fundació Antiga Caixa Manlleu per garantir l’èxit de la mostra.

Amb una organització impecable i una resposta entusiasta per part del públic, la 8a edició de ManlleuActua ha estat un èxit total, consolidant-se com un esdeveniment de referència en el calendari cultural de Manlleu.