INAUGURADA L’EXPOSICIÓ “PARELLES ARTÍSTIQUES”, AMB OBRES PROVINENTS DE 13 ENTITATS DE SALUT MENTAL DE CATALUNYA

Barcelona, 8 setembre de 2022.

Dijous 8 de setembre es va inaugurar a l’Espai Josep Bota de Fabra i Coats, a Barcelona, l’exposició de “Parelles Artístiques: Experiències creatives per la salut mental”, organitzada per Osonament, Fundació Antiga Caixa Manlleu, BBVA, Fòrum de Salut Mental i Addiccions i les entitats participants en aquesta edició.
Més d’un centenar de persones, entre representants institucionals de diferents àmbits i de les entitats participants al projecte, així com nombroses parelles artístiques que van participar en aquesta setzena edició, van assistir a l’acte.
L’exposició, que es podrà visitar fins el 18 de setembre, mostra un total de 68 obres realitzades amb diferents tècniques artístiques, per parelles artístiques que provenen d’entitats de salut mental de sis comarques de Catalunya: Barcelonès, Berguedà, Maresme, Osona, Tarragonès i Vallès Oriental.
Les entitats que participen a l’edició d’aquest any són: Grup CHM Salut Mental, Comissió Salut Mental Berguedà (format pel Consell Comarcal del Berguedà, ASFAM, Fundació Horitzó i Germanes Hospitalàries Sagrat Cor), CFP Maresme, Club Social La Muralla de Tarragona, i les entitats del Vallès Oriental Associació Daruma, Club Social La Llum i l’Associació El Far.

Des dels seus inicis, Parelles Artístiques compta amb el suport de Fundació Antiga Caixa Manlleu i BBVA, col·laboració que ha contribuït a fer créixer el projecte any rera any.