INAUGURADA L’EXPOSICIÓ DE LA 16a EDICIÓ DE PARELLES ARTÍSTIQUES D’OSONA AL TEMPLE ROMÀ DE VIC

Vic, 13 de juny de 2022.

Divendres 10 de juny a les 19.00h va tenir lloc al Temple Romà de Vic, l’acte d’inauguració de l’exposició de les obres de la 16a edició de Parelles Artístiques d’Osona.
La inauguració, conduïda per Francesc Codina, President del Patronat d’Estudis Osonencs, va arrencar amb la interpretació de dues peces musicals, a càrrec d’una de les parelles artístiques d’aquesta edició formada per Marcel·lí Druguet i Sara Alonso.

Pere Prat, Patró de la Fundació Antiga Caixa Manlleu va iniciar els parlaments afirmant que “per la nostra Fundació, donar suport a Parelles Artístiques és donar suport a allò que fem, a allò que té sentit, ajudant i beneficiant moltes persones”.
A continuació, Marta Roca, responsable de BBVA Contigo a Vic, es va mostrar impressionada pel projecte i les obres resultants i va destacar que “donem suport al projecte perquè estem alineats al treball en equip, amb compromís, per avançar en la salut mental i en la lluita contra l’estigmatització social”.
Per la seva banda, Imma Cervós, gerent del Servei Català de la Salut a la Catalunya Central, va destacar la rellevància del projecte avalat per diversos estudis que constaten la importància d’incorporar treballar cultura i salut mental.
Mireia Bover, membre d’una de les Parelles Artístiques d’aquesta edició, va explicar la seva experiència amb l’Emily, al costat de la seva obra resultant i va explicar com l’experiència li havia obert un món completament nou: “vam sumar dos mons a l’experiència creativa”.
Mercè Generó, gerent d’Osonament, va recuperar intervencions d’Isa Basset en edicions anteriors per agrair-li la dedicació durant aquests 16 anys i va recuperar les següents paraules: “L’art és màgic. Té un gran poder d’autocuració. És una via per comunicar i compartir els sentiments”.
Finalment, la mateixa Isa Basset va prendre la paraula per agrair el reconeixement rebut. Basset va assegurar que “jo soc la que he après més durant tots aquests anys de Parelles Artístiques passant pel meu estudi”.
L’exposició es pot visitar fins el dia 17 de juliol al Temple Romà de Vic i es podrà tornar a veure el mes de desembre al Teatre Atlàntida de Vic.

Des dels inicis, el projecte compta amb el suport de Fundació Antiga Caixa Manlleu i BBVA.