CARTELL ELS VESPRES MALGASTATS 2022

Manlleu, 18 de març de 2022.

Aquest és el cartell del Cicle de poesia contemporània en català i art visual organitzat per la Malgastada Associació.

Es tracta de la cinquena edició del cicle de poesia contemporània en català i arts visuals que reuneix a 18 poetes i 9 artistes visuals en el transcurs de nou activitats gratuïtes a les biblioteques i bibliobusos d’Osona entre els mesos de març i juny de 2022.

Cada activitat consisteix en la trobada poètica en què dues poetes reciten i intercanvien visions i observacions sobre les respectives obres llegides prèviament. És així que les dues fan un treball anterior amb el material creatiu de la interlocutora i el desenvolupen en una correspondència poètica en directe. D’aquesta manera, el format clàssic de recital de poesia es modifica i es fa possible traslladar el contingut artístic a una dinàmica de divulgació molt més immersiva.

Finalment, en cadascun d’aquests diàlegs en directe, s’hi afegeix la mirada d’una artista visual diferent, que interpreta l’obra de les dues poetes en la peça que proposa per cada trobada. Una peça que es pot veure al Llibret, disponible el mateix dia de l’activitat, i a l’Exposició de l’art visual.