“UN VIATGE APASSIONANT”, LA NOVA GIMCANA VIRTUAL DEL MONESTIR DE SANT PERE DE CASSERRES

Masies de Roda, 30 de juliol de 2021.

  • El Monestir de Sant Pere de Casserres amplia la seva oferta didàctica, educativa i d’oci relacionant la història i la sostenibilitat.
  • El Consell Comarcal d’Osona amb el suport de la Fundació Antiga Caixa Manlleu i BBVA creen una gimcana virtual.

Una nova proposta de visita al Monestir de Sant Pere de Casserres, una gimcana virtual de 10 enigmes que recorren tot el monestir i el seu entorn, difon els valors històrics i culturals del Monestir i potencia la importància del patrimoni natural com a element essencial en la sostenibilitat ambiental.

L’objectiu del projecte ha estat la creació d’una activitat del tipus gimcana que permeti, mitjançant un joc de pistes i enigmes, que els visitants coneguin una part de la història del monestir. A partir dels elements patrimonials i naturals es proposen un seguit d’enigmes i reptes a resoldre que, en clau de joc, proporcionaran al visitant l’oportunitat de gaudir d’una experiència guiada, de més d’una hora, al llarg de diferents punts de la zona. El públic al qual es dirigeix el joc és el turisme de joves i el turisme familiar.

Aquesta proposta s’oferirà a partir de setembre al públic general, amb un període de testeig durant els mesos d’agost i setembre per a persones coneixedores, experts i convidats.