ARRENCA EL FESTIVAL D’ESTIU DE SANT PERE DE CASSERRES AMB EL SARAU MAL GESTAT

Masies de Roda, 3 de juliol de 2021.

El magnífic entorn exterior del monestir de Sant Pere de Casserres va ser novament el marc on es va dur a terme el Festival de Poesia “Sarau Mal Gestat”. Una tarda agradable d’estiu, rica amb actuacions poètico-performatives que va iniciar Miquel Àngel Adrover, va continuar Blanca Llum Vidal i Los Sara Fontán i van cloure Els Nois Tutú.

El Sarau Mal Gestat és també l’activitat que tanca el Cicle de Poesia Contemporània “Els Vespres Malgastats” que es fa a les biblioteques de la comarca d’Osona, i que enguany, s’ha pogut dur a terme d’una manera més o menys normalitzada a causa de la Covid-19.

La Malgastada Associació està darrere de l’organització de tots aquests actes que també compten amb la col·laboració del Consell Comarcal d’Osona, l’Ajuntament de Masies de Roda, les biblioteques osonenques, la Fundació Antiga Caixa Manlleu així com diverses editorials.