ELS VESPRES MALGASTATS A SANT QUIRZE DE BESORA

Sant Quirze de Besora, 11 de juny de 2021.

La 7a sessió dels “Vespres Malgastats” va tenir lloc a les 19 h a la Plaça Bisaura de Sant Quirze de Besora amb la col·laboració de la BIblioteca Pompeu Fabra. Els dos poetes convidats van ser Ricard Mirabete i Marta Pérez i Sierra que van poder comentar amb profunditat els seus darrers llibres, especialment “Escorcoll” d’Edicions dle Buc i “La desaparició” de Tanit Poesia; a més de recitar poemes de “Punta de plom” de Pagès Editors i “Esdeveniment” d’Edicions 3i4.

Aquesta edició anava precedida per sis altres que es van fer a Taradell, Manlleu, Centelles, Vic, Folgueroles i Roda de Ter. Hi ha previst encara dues sessions més; una pel dia 18 de juny a la biblioteca de Torelló i una altra el dia 2 de juliol a Cantonigros.

Per a més informació visiteu la web:

https://elsvespresmalgastats.com