EL ManlleuActua PROMOU EL RETROBAMENT DELS JOVES A TRAVÉS DE TALLERS DE TEATRE

Manlleu, 13 de juny de 2021.

Aquesta primavera, el ManlleuActua ha dut a terme dos tallers gratuïts per a joves majors de quinze anys: un de Dramatúrgia a càrrec de Dobrin Plamenov i un altre de Màscara, per Maria Codinachs amb la col·laboració de Marian Masoliver.

Els dos tallers han treballat en sintonia; els alumnes de dramatúrgia han estat escrivint peces breus i els de màscara han treballat aquest recurs teatral a partir dels textos resultants del primer.

El diumenge 13 de juny al migdia s’ha celebrat una trobada a Can Puget amb totes les persones participants per compartir l’aprenentatge realitzat d’ambdós tallers davant del públic.

ManlleuActua reuneix cada any escoles de teatre d’arreu de Catalunya perquè infants i joves puguin mostrar les seves obres. Aquest any la jornada teatral no ha pogut celebrar-se en el seu format habitual, per segon any consecutiu, a causa de la Covid-19.

En la seva cinquena edició, el ManlleuActua ha volgut posar a disposició dels i les joves eines per a la creativitat i un espai de retorbament i socialització, després de tants mesos d’unes restriccions en la vida social que han afectat especialment aquest col·lectiu.

El projecte està organitzat per la Fundació Antiga Caixa Manlleu, amb el suport de l’Ajuntament de Manlleu i la Biblioteca Municipal de Manlleu i, enguany, ha comptat amb la complicitat de les escoles de teatre: Teatre Centre de Manlleu, Escènic Vic, EartVic i el Grup Xarxa de Torelló.

Us deixem l’enllaç del recull de les imatges dels tallers:

https://youtu.be/IpRDV57qY1M