OSONA DEBATS: L’IMPACTE DE LA COVID-19

Vic, 10 de maig de 2021.

Divendres 14 de maig a partir de les 16 h tindrà lloc una nova edició de l’Osona Debats. Una jornada que impulsa la Fundació Antiga Caixa Manlleu cada any i tracta de temes de l’actualitat focalitzats amb la comarca d’Osona.

Aquesta és la 7a edició, que finalment farem aquest any, però que estava pensada per poder dur-se a terme l’any 2020 i que, precisament per la repercussió i efectes de la pandèmia, es va haver d’ajornar fins a tres vegades.

Osona Debats: l’impacte de la Covid-19, està coordinada i en serà el moderador Agustí Danés, periodista. Comptarà amb ponències d’experts que analitzaran els efectes de la panèmia des de diferents punts de vista com l’educació, la cultura, la salut mental, l’economia, la sanitat, entre d’altres.

A causa de les restriccions i amb els aforaments limitats, si es vol assistir de manera presencial es demana fer reserva a: fundacio@fundacioacm.cat. També es podrà veure per streming a través del canal de YouTube de l’Ateneu de Vic, aquí no cal inscripció prèvia.

Osona Debats està coorganitzada amb l’Ateneu de Vic i compta amb la col·laboració del Consell Comarcal d’Osona. Enguany també del 9Nou.

Osona Debats dona lloc a una publicació que recull les ponències dels  i les professionals que hi intervenen i es distribueix gratuïtament a les entitats i institucions interessades.