EL QUARTET CASALS, UN LUXE PER TANCAR UN ANY ESPECIAL

Manlleu, 21 de desembre de 2020

El Quartet Casals tanca el 30è Cicle de Concerts dels Amics de la Música de Manlleu

Divendres passat, 8 de desembre, a les 20 h, va tenir lloc l’actuació del prestigiós Quartet Casals a la Sala Filatura de la Colònia Rusiñol de Manlleu.

El Quartet Casals, fundat el 1997, va interpretar una obra de W.A. Mozart, el quartet de corda núm. 19 en do Major “Dissonanzen – Quartett” (1785) i una altra de Beethoven, el quartet de corda núm. 8 en Mi menor, op.59 núm. 2 “Razumovsky” (1808).

Amb aquest magnífic concert, l’entitat organitzadora Amics de la Música de Manlleu, tancava el 30è aniversari del cicle de concerts a Manlleu. I tot això en un any difícil i trist per molta gent i també per la cultura, i en concret la música en directe, que ha vist com s’anul·laven la majoria d’actuacions que tenien previstes.

El ja tradicional concert de Nadal compta amb el suport especial de la Fundació Antiga Caixa Manlleu i BBVA, a més de la col·laboració d’altres empreses i institucions.