CLARA PEYA CLAUSURA UN FESTIVAL D’ESTIU A SANT PERE DE CASSERRES ATÍPIC

Masies de Roda, 25 de juliol de 2020

Dissabte 25 de juliol va tenir lloc l’últim concert del Festival d’Estiu de Sant Pere de Casserres: Estómac, de Clara Peya. La pianista i compositora va combinar jazz, rap, pop i electrònica per explicar la deconstrucció de la idea de l’amor romàntic.

La proposta, que va omplir l’església del monestir, va comptar també amb la participació del contrabaixista i productor Vic Moliner i la veu de Magalí Sare. El públic, la gran majoria seguidors de Peya, va gaudir d’un espectacle d’alt nivell musical i compromès amb les injustícies que ens envolten avui.

El Festival tanca amb aquest concert un cicle atípic ple de mesures de seguretat per la pandèmia Covid-19 amb un aforament limitat al 50% de la seva capacitat.

Amb paraules de Clara Peya, una llàstima que “des de l’escenari no es pugui gaudir de les expressions i les cares del públic que ens ve a veure”. Les mascaretes han estat part de les protagonistes de l’acte.

El Festival d’Estiu de Sant Pere de Casserres està organitzat pel Consell Comarcal d’Osona i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Masies de Roda, la Fundació Antiga Caixa Manlleu i BBVA.