CREACIÓ DE LA COORDINADORA DE VOLUNTARIAT D’OSONA

Vic, 3 de juliol de 2020

Una cinquantena de representants i membres de diferents entitats socials i sense ànim de lucre de la comarca d’Osona vam celebrar, divendres 3 de juliol a l’Aula Magna de la Universitat de Vic, l’acte de constitució de la Coordinadora del Voluntariat d’Osona. La iniciativa és un mandat sorgit de la celebració del Primer Congrés del Voluntariat d’Osona i els objectius se centren a donar veu i divulgar allò que fan les entitats membres, ser el pont de trobada entre voluntaris i entitats, ser nexe d’unió entre associacions oferint serveis i compartint coneixements, ser veu davant l’administració i incentivar la formació i la investigació a partir d’una complicitat volguda amb la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya. Sempre des de la col·laboració amb les entitats i mai suplantant les seves activitats.
Els primers objectius se centren en la formalització d’una plataforma a internet on es divulguin les entitats que conformen la Coordinadora i les seves activitats, amb especial atenció a la captació de nou voluntariat.

La Fundació Antiga Caixa Manlleu formem part de les entitats constituents de la Coordinadora i també de la junta. Així com donem suport econòmic per tal d’ajudar a dur a terme les activitats.