PRESENTACIÓ DEL VOLUM DEDICAT A GABRIEL FERRATER DE LA REVISTA REDUCCIONS

Vic, 31 de gener 2020

Dimecres dia 29 de gener, a les 19 h, la revista REDUCCIONS, volum 113 dedicat a Gabriel Ferrater, va ser presentada a la llibreria Foster&Wallace de Vic pel seu director Francesc Codina. Pep Paré i Dídac Pujol del consell de redacció de la revista, Carlota Casas, autora d’una tesi doctoral al voltant de la figura del poeta, i la col·laboració de dos poetes, Jaume Coll i Irene Solà  que van recitar algunes de les seves poesies, van completar l’animada presentació que va fer èmfasi en l’estructura de la revista i es va endinsar en l’obra i la persona de Ferrater.

Durant l’acte, que va gaudir d’un públic nombrós, Francesc Codina va informar les persones assistents que la revista sortiria a la llum dues vegades a l’any (primavera i tardor) i no quatre com fins ara, però que tindria una extensió molt més llarga per compensar-ho. Va animar a tothom a fer-se subscriptor de la revista i va agrair a les institucions que hi col·laboràvem com a la Fundació Puig-Porret i la Fundació Antiga Caixa Manlleu per donar el suport imprescindible per la continuïtat de la revista osonenca.