LA 14a EDICIÓ DE PARELLES ARTÍSTIQUES A OSONA AL COL·LEGI D’ARQUITECTES DE VIC

Vic, 31 de gener de 2020

La sala d’exposicions de la Seu de Vic del Col·legi d’Arquitectes va acollir, el dia 31 de gener, la 14a edició del projecte Parelles Artístiques, experiències creatives per la salut mental. A Osona es van crear 15 obres de diferents tècniques -pintura acrílica, fotografia, aquarel·la, pintura a l’oli, collage i tècnica mixta.

L’acte va comptar amb els parlaments del Sr. Miquel Sitjà, President de la Demarcació de les Comarques Centrals del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, el Sr. Miquel Torrents, President de la Fundació Antiga Caixa Manlleu, la Sra. Teresa Illamola, directora comercial de l’Oficina BBVA de Vic, la Sra. Neus Vila, Terapeuta Ocupacional d’Osonament, el Sr. Joan Carles Rodríguez, President d’Osonament i la Sra. Núria Puig, Gerent de la regió sanitària a la Catalunya Central del CatSalut.

A continuació es va poder veure un vídeo on les Parelles artístiques explicaven la seva experiència pel que fa al treball conjunt i continuat fins a aconseguir l’obra a quatre mans i, per acabar, es va fer una acció amb la participació de totes les persones assistents. També es va oferir un refrigeri elaborat per al Casal Claret de Vic.

Lloc: Sala d’exposicions a Vic del COAC (Pl. Bisbe Oliba, 2)

Durada de l’exposició: del 31 de gener al 29 febrer de 2020

Horari: de dilluns a dijous de 9 a 13 h i de 15 a 16 h; divendres de 9 a 14 h i de 18 a 20 h i dissabtes d’11 a 13 h.