EL CONGRÉS DE VOLUNTARIAT D’OSONA ACABA AMB ÈXIT LA PRIMERA EDICIÓ

Vic, 11 de novembre de 2019.

Els dies 8 i 9 de novembre es va dur a terme el I Congrés de Voluntariat d’Osona a l’Aula Magna de la UVic-UCC. Unes 80 entitats que utilitzen la força de persones voluntàries representades per unes 250 persones han assistit als debats, taules rodones, ponències i activitats diverses que han conformat el congrés.

El divendres 8 a les 23 h, a la Sala de concerts de La Cabra, es va dur a terme un concert solidari amb les actuacions de Ju i Ricard Puigdomènech, Duble Buble i Pep Poblet, Miona, Cai Godayol, entre d’altres.

Els dos dies de debat i treball plegats es van materialitzar amb el naixement d’una coordinadora d’entitats que ha de servir per agrupar a les associacions de la comarca i oferir eines i serveis que les ajudin en el dia a dia, a més de poder compartir informació i coneixements entre elles.

La iniciativa compta amb el suport de la UVic-UCC, la Fundació Antiga Caixa Manlleu, L’Ajuntament de Vic i la Fundació de “La Caixa”.