LA CLOENDA DEL CICLE DE POESIA ELS VESPRES MALGASTATS INICIA EL FESTIVAL D’ESTIU DE SANT PERE DE CASSERRES 2019

Foto Marc Sanyé - El9nou

Sant Pere de Casserres, 29 de juny de 2019.

Dissabte es clausuraven Els Vespres Malgastats amb una Jam poètica a Sant Pere de Casserres després que una vintena de poetes d’arreu del país participessin de febrer a juny, a la segona edició d’aquest innovador cicle de poesia, promogut per Raquel Santanera, Íngrid Mas i Jordi Cuesta, amb la voluntat de donar veu a la jove poesia contemporània. Ho van fer amb diàlegs a dos, en 10 biblioteques d’Osona i el Moianès. Dissabte, però, el protagonisme va ser per alguns dels participants en la primera edició. Maria Sevilla, Anna Miralpeix, Anna Gas, Joan Gener, Guillem Ramisa, Jaume Coll, Maria Isern, Guillem Gavaldà, Misael Alerm, Guim Valls, Núria Armengol i Gerard Cisneros van desplegar la Jam poètica, recitant textos de collita pròpia. L’acte va estar amenitzat pel grup Anairam (Arnau Pallarols i Aleix Vilarrasa), mentre que a fora van quedar exposades les 10 propostes d’art visual que han estat produïdes per l’edició 2019.
La cita va encetar una nova edició del Festival d’Estiu a Sant Pere de Casserres on enguany la poesia hi tindrà un destacat protagonisme.