L’EXPOSICIÓ VIC, UNA MIRADA AL PASSAT HA AIXECAT UN GRAN INTERÈS

Vic, 17 de maig de 2019.

L’exposició fotogràfica Vic, una mirada al passat, organitzada per l’Associació de veïns del barri Vic nord, ha despertat un gran interès entre els vigatans i vigatanes.

A la mostra, que es va poder veure del 5 d’abril al 5 de maig a la Sala d’Art de la Fundació Antiga Caixa Manlleu, hi van passar més de 1500 persones que van poder gaudir de les fotografies de comerços de la ciutat, que anaven entre els anys 50 fins als 80 aproximadament, malauradament ja desapareguts la gran majoria. El volum més gran de les imatges procedien de l’Arxiu comarcal d’Osona i altres de col·leccions particulars.

A causa de l’èxit de la proposta, l’exposició encara es podrà visitar aquest pròxim diumenge 26 de maig de manera excepcional.