INAUGURADA L’EXPOSICIÓ 13a EDICIÓ DE PARELLES ARTÍSTIQUES A BARCELONA

Vic, 17 de maig de 2019.

El passat 10 de maig es va inaugurar l’exposició col·lectiva de la 13a edició de Parelles Artístiques amb un nombre elevat d’assistents a l’acte. Als parlaments hi van intervenir representants de la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Barcelona i els professionals de Grup CHM Salut Mental i del Centre Cívic Pere Quart. També la Fundació Antiga Caixa Manlleu, que des dels inicis del projecte hi està donant suport, i el BBVA. Per primera vegada es reunien 99 obres creades per 196 artistes d’una vintena de centres de salut mental de vuit comarques catalanes.

La mostra es pot visitar fins al 14 de juliol al Centre Cívic Joan Oliver “Pere Quart” de Barcelona.

Més info:

http://parellesartistiques.osonament.cat/lacte-dinauguraci…/