INAUGURACIÓ DE L’EXPOSICIÓ COL·LECTIVA DE PARELLES ARTÍSTIQUES A BARCELONA

Vic, 02 de maig de 2019.

Osonament, Fundació Antiga Caixa Manlleu, BBVA CX i les entitats que participen a la 13a edició de Parelles Artístiques es complauen a convidar-vos a la inauguració de l’exposició col·lectiva, que es realitzarà el divendres 10 de maig, a les 18.30 h, al Centre Cívic Joan Oliver “Pere Quart” de Barcelona. L’acte comptarà amb la participació del Sr. Francesc Iglesies, secretari d’Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya.

En els 13 anys de recorregut d’aquest projecte, per primera vegada s’exposen un centenar d’obres, de recursos de salut mental del Bages, Barcelonès, Berguedà, Maresme, Osona, Segrià, Tarragonès i Vallès Oriental.

Paral·lelament a l’exposició, s’han organitzat una sèrie d’activitats que podeu consultar a la web www.parellesartistiques.cat.