“MOCADORS AL VENT”, EXPOSICIÓ AMB MOTIU DEL DIA MUNDIAL DEL CÀNCER DE MAMA

El passat divendres 19 d’octubre a les 7 de la tarda i a la Sala d’art de la Fundació Antiga Caixa Manlleu de Vic, va tenir lloc la inauguració de l’exposició vivencial “Mocadors al vent”. Aquesta mostra fotogràfica està organitzada per Osona Contra el Càncer i estarà oberta cada dia de 18 h a 20 h fins al 31 d’octubre.

Prop de mig centenar de persones van assistir a la inauguració que va estar presidida per l’alcaldessa de Vic, Anna Erra; la Presidenta d’Osona Contra el Càncer, Montserrat Freixer, i una de les impulsores de l’exposició Ulrike Rota. Erra va destacar la importància de donar suport a les entitats que fan sensibilització en temes de salut tan importants per les persones, les pateixin o no, i en general per tota la societat. Montserrat Freixer va donar les gràcies a Ulrike per ser tan valenta juntament amb les tres companyes que van dur a terme la iniciativa. La protagonista va explicar als assistents les diferents fases per les quals van passar abans i durant la malaltia: diagnòstic, procés d’acceptació, teràpia i transformació i que queden plasmades en les imatges que desprenen molt positivisme i optimisme.  L’exposició també compta amb un tocador amb mirall i diferents mocadors perquè tothom qui vulgui pugui experimentar què se sent en posar-se un mocador al cap.