Clausura de Parelles artístiques amb Parelles musicals

Vic, 13 de juliol de 2018.

Prop de 500 persones van assistir divendres a la festa de clausura de la dotzena edició de Parelles Artístiques al Seminari Vic, que va tenir com a plat fort el concert de Parelles Musicals al Pati de l’Ós i l’exposició de les obres a l’espai expositiu, que es podrà visitar fins al 31 d’agost.

El concert va acollir l’actuació de diferents grups formats per músics vinculats a Osonament i músics externs. Seguint la filosofia i la metodologia de Parelles Artístiques, cada formació va assajar durant uns mesos creant o versionant diferents cançons que es van poder escoltar en directe al Pati de l’Ós.

Les diferents bandes estaven formades per Adrià Ballús, Coki, Ignasi Subirachs, Isabel Moreno, Kim “Benitez”, Marcel·lí Druguet, Nazari, “Noris”, Oriol Alarcon,  Pep Poblet, Roger Usart, Steve,  T. Bright,  Valltucada, Víctor P, Ramon i Ricard Puigdomènech (aquest dos últims no va poder actuar al concert). Després de totes les actuacions, van pujar a l’escenari els diferents músics per tocar conjuntament “La Rambla”, de Quimi Portet. La Valltucada de la Vall de Ges, que també tenia entre els seus músics a persones vinculades a Osonament, van ser els encarregats d’obrir i tancar la festa. També es va comptar amb una actuació sorpresa a càrrec de Santi Serratosa i alumnes del seu taller de percussió corporal, que van acompanyar una cançó de Marcel·lí Drguet, Isabel Moreno i Nazari Giol.

El públic també va poder degustar un assortit de coques ideades i elaborades pel taller de cuina d’Osonament i la Cafeteria/restaurant del Seminari Vic. El taller de cuina d’Osonament fomenta l’autonomia de les persones que hi participen i l’alimentació saludable.