Després de la vida laboral: dibuixos i pintures, nova exposició del projecte EXPOSA’T

Després de la vida laboral: dibuixos i pintures, és la nova exposició del projecte EXPOSA’T que té lloc a la Sala d’art de la Fundació Antiga Caixa Manlleu, de Vic.

L’exposició mostra les obres de les persones que han assistit als tallers de pintura i dibuix que es fan en el marc de les activitats d’El Casal de la gent gran de la Rambla. Les obres, fetes amb diverses tècniques i formats (aquarel·les, olis, acrílics, dibuixos amb llapis, grafit o mixtes), es podran veure de l’1 al 15 de juliol entre les 18 h i les 20 h diàriament.

L’organització d’aquesta exhibició va a càrrec de l’Associació de Jubilats i Pensionistes d’Osona i compta amb el suport de la Fundació Antiga Caixa Manlleu i les entitats que, d’alguna manera, participen del projecte que són l’Escola d’art de Vic i la Farinera.