3a CURSA 7 PORTALS DE VIC

Aquest dimarts 3 de juliol es va disputar, amb més de 900 participants, la 3a edició de la Cursa nocturna 7 portals de Vic que s’emmarca dins els actes de la Festa Major de la ciutat. La prova consta de dues voltes de 2,5 Km de forma circular i té la sortida i l’arribada des de la plaça major. Enguany, la novetat ha estat la 1a cursa infantil, que va tenir més de 200 participants i que constava de només una volta pel centre històric passant per les set portes, que en l’època medieval s’obrien i es tancaven diàriament. Aquestes portes són: el Portal de Malloles, el Portal d’en Teixidor, el Portal de Queralt, el Portalet, el Portal de Santa Eulàlia, el Portal de Manlleu i el Portal de Gurb.

La Cursa dels 7 portals femenina la va guanyar Laia Andreu  amb un temps de 19min29seg. seguida d’Encarna Núñez i Erola Bisquert i el podi masculí el va guanyar Genís Ferrràndez amb 16min37seg. seguit de Marc Traserra i David Rovira. A la cursa adaptada la victòria va ser per a Marc Checa.

La 7 portals està organitzada per l’Ajuntament de Vic amb els tres clubs de la ciutat: Unió Excursionista, Club Atlètic Vic i Club Natació Vic-ETB i, des d’aquesta edició, compta amb el suport de la Fundació Antiga Caixa Manlleu i BBVA CX.