Acte de lliurament dels Premis Plana de Vic 2017

La Festa Anual del Patronat d’Estudis Osonencs es va celebrar dissabte 28 d’octubre al Temple Romà de Vic. La jornada va servir per donar a conèixer els guanyadors del Premi Plana de Vic que compta amb el suport de la Fundació Antiga Caixa Manlleu des de fa 30 anys i Plana de Vic Jove que el patrocina la Fundació Puig-Porret. La Dra Irene Abril Vilamala es va endur el guardó Plana de Vic pel treball ‘Art per a la devoció. Fer retaules al bisbat de Vic en el context de la Reforma catòlica (1568-1600ca.)’. Mentre que Pau Canudas, de l’Institut Antoni Pous i Argila, va rebre el Premi Plana de Vic Jove per ‘Aquells bàrbars d’Osona. Estudi sobre el territori i el poblament dels antics ausetans’. Per últim, es va reconèixer l’Agrupació Astronòmica d’Osona com a nou Membre de Mèrit del Patronat, coincidint amb el seu 30è aniversari.