ASSUMPTA MONTANER INAUGURA L’EXPOSICIÓ RACONS VISCUTS, RECERCA DE TÈCNIQUES I SUPORTS.

Divendres passat, dia 3 de març a les 6 de la tarda, va tenir lloc a la Sala d’Art de la la Fundació Antiga Caixa Manlleu la inauguració de l’exposició Racons viscuts, recerca de tècniques i suports d’Assumpta Montaner. A l’acte hi van assistir una cinquantena de persones que van poder gaudir d’una obra que plasma la trajectòria de Montaner, des dels seus inicis fins avui, des de l’aquarel·la fins a la fotografia, passant per l’oli, l’acrílic i el treball sobre pell amb tècniques diferents. La mostra tracta temàtiques molt diverses fruit de, com diu M. Carme Bayot en el targetó de l’exposició “la consecució d’una normalitat vivencial i plàstica”.

L’acte també va comptar amb l’assistència de Miquel Torrents, President de la Fundació Antiga Caixa Manlleu, que en el seu parlament va emmarcar l’exposició dins el projecte EXPOSA’T, una iniciativa de la mateixa fundació, la Fundació Mil·lenari i l’Escola d’Art i Disseny Superior de Vic. Alhora va elogiar prop de les cinquanta exposicions que l’artista deixa enrere, a més d’un premi i un llibre autobiogràfic, Color de vida, escrit per Pilar Cabot.

Montaner va explicar als assistents d’on li venia l’afició de la pintura, que juntament amb la fotografia i la música, l’han acompanyat sempre en el seu camí vital i artístic. Una prova d’això va ser que la inauguració va comptar amb un petit concert de dos violoncels que va arrodonir la presentació.

Racons viscuts, recerca de tècniques i suports, es podrà visitar fins al 26 de març els dijous, divendres i dissabtes de 18 h a 20.15 h i diumenges de 12 h a 14 h a la Sala de la Fundació Antiga Caixa Manlleu, Rambla Hospital, 11.