Premi InstapoemaMMP i Premi d’Il·lustració de poemes Miquel Martí i Pol

Diumenge passat dia 12 de novembre, al Teatre Eliseu de Roda i organitzat per la Fundació Miquel Martí i Pol, va tenir lloc la Gala de lliurament de Premis Miquel Martí i Pol. La Fundació Antiga Caixa Manlleu i BBVA CX vam col·laborar i lliurar la 1a edició del Premi InstapoemmaMMP de fotografia i poesia a Manel O. Company i la 1a edició del Premi d’Il·lustració de poemes Miquel Martí i Pol a Miu Mirambell responsable d’il·lustrar el calendari 2018 que la Fundació Miquel Martí i Pol edita per primera vegada. L’acte, que va estar presidit pel Diputat de Cultura Sr. Puigcorbé,  la vídua del poeta, Sra. Montserrat Sans i l’alcalde de Roda de Ter, Sr. Albert Serra, va commemorar els catorze anys del poeta i va lliurar també el 33è Premi de Poesia Miquel Martí i Pol a Jaume Cases per la seva obra “Ionqui”; l’11è Premi Emili Teixidor a Anna Riera; el 5è Premi Sebastià Àlvarez ex aequo a Imma Gallardo i Antoni Rodríguez i el 28è Premi ARC de narrativa infantil i juvenil a Laia Prat per “Kinse i Boure”. La cloenda va ser una cantata “El poble”, amb text de Miquel Martí i Pol i música de Xavier Baurier interpretada per alumnes i professors de les escoles de música de Roda de Ter i l’Esquirol.