EL MANLLEUACTUA 2022 PRESENTA QUATRE OBRES DE TEATRE PROTAGONITZADES PER JOVES

Manlleu, 25 de maig de 2022.

El dissabte 11 de juny, el ManlleuActua torna a ocupar els escenaris de Manlleu, aquest cop amb una Mostra d’Escoles de Teatre de Catalunya que aplegarà més de 50 joves en una jornada dedicada al teatre, la formació i l’intercanvi.
Durant els darrers dos anys l’organització d’aquesta jornada ha hagut de reduir la seva activitat amb motiu de la COVID-19: el 2020, enmig del confinament, es va fer una campanya digital on els joves van explicar què trobaven a faltar del teatre; al 2021 es van organitzar tallers teatrals per a joves de la comarca.
Aquest any, el públic del ManlleuActua podrà conèixer el treball de quatre escoles de teatre catalanes amb les següents obres: Aterratge 2322 una creació col·lectiva de Teatre Centre de Manlleu (10.00 h); Punk Rock de l’autor britànic contemporani Simon Stephens, presentada per l’Aula de Teatre de Mataró (12.00 h); el musical Company 2.0 amb llibret de George Furth i música i lletres d’Stephen Sondheim, adaptat per Escènic Vic (16.00 h); i El curiós incident del gos a mitjanit un treball de l’Escola de Teatre de Piera sobre l’adaptació teatral de la novel·la de Mark Haddon (17.30 h).
La Mostra està oberta a tot el públic i és d’accés gratuït. Totes les obres es presentaran al Teatre Municipal de Manlleu, excepte Punk Rock, que tindrà lloc als Jardins de Can Puget.
Un dels principals objectius del ManlleuActua és promoure l’encontre i l’intercanvi de les i els joves a través del teatre. Per aquest motiu, apart de la presentació de les quatre obres esmentades, les actrius i actors compartiran el dinar i finalitzaran la jornada participant al taller “Un tastet de clown”
amb Pep Vila i Pere Hosta, a l’Espai Rusiñol.
El ManlleuActua està organitzat per la Fundació Antiga Caixa Manlleu, amb el suport de l’Ajuntament de Manlleu. Compta com cada any amb un grup de voluntàries i voluntaris de la ciutat.