SURT A LA LLUM LA PUBLICACIÓ OSONA: LA COHESIÓ SOCIAL

Vic, 11 de desembre de 2020

Fruit de la jornada Osona Debats: la cohesió social, impulsada per la Fundació Antiga Caixa Manlleu amb la col·laboració de l’Ateneu de Vic i el Consell Comarcal d’Osona, i que es va dur a terme el mes de novembre de 2019, ha sortit publicat el volum amb les ponències de les persones que hi van participar: Montserrat Solerdelcoll, pedagoga i coordinadora de la Jornada; els professors de la UVic-UCC Esther Busquets, professora d’ètica i Rafa Madariaga, professor d’economia; dos professionals que treballen en la primera línia des de l’administració: Miquel Franch, educador social i Betlem Parés, coordinadora de l’Àrea de serveis a les persones i promoció econòmica de l’Ajuntament de Manlleu; Quim Crusellas, director del Festival Nits de Cinema oriental; Carme Vilaregut, presidenta de l’associació de veïns i veïnes del barri del Remei; Dolors Solà, mestra i filòloga i M. Assumpció Martínez, col·laboradora en diferents moviments socials i feministes. L’última part del llibre és un resum del debat que es va generar entre les persones participants i el públic.

Totes aquelles entitats interessades a adquirir un exemplar, de forma gratuïta, es poden adreçar a: fundacio@fundacioacm.cat