Premi InstapoemaMMP i Premi d’Il·lustració de poesia Miquel Martí i Pol

El Premi InstapoemaMMP i el Premi d’Il·lustració de poesia Miquel Martí i Pol, s’inclouen dins dels premis literaris, artístics i pedagògics que convoca la Fundació Miquel Martí i Pol. Aquests premis permeten a les persones que participen descobrir i gaudir de l’obra poètica del poeta. El Premi InstapoemaMMP es fa a través de les xarxes socials i uneix la fotografia i la poesia i, el Premi d’Il·lustració de poesia, vincula la il·lustració amb un poema de Martí i Pol de manera que el/la guardonada se li publica un calendari anual que es regala als centres escolars. El lliurament d’aquests premis, que atorguen la Fundació i el BBVA, es fa el mes de novembre, a Roda de Ter,  en el marc de les Jornades Miquel Martí i Pol.