FORMACIÓ

Escola EFA Quintanes

L’escola EFA Quintanes és un centre educatiu privat i concertat pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. Mitjançant els seus ensenyaments i programes de formació, vol contribuir a la promoció professional, cultural i social del medi rural i, en especial, del sector agrícola, ramader, jardiner, forestal, paisatgístic i de gestió del medi natural.

Imparteix cicles formatius de formació professional tant de Grau Mitjà com de Superior, així com cursos no reglats de formació per a antics alumnes i professionals del sector.

Des dels seus inicis, Quintanes, va ser Obra Social de Caixa Manlleu, propietària de la finca, a partir de l’any 2010 s’incorpora a l’Obra Social d’Unnim. El 2013 Unnim queda absorbit per BBVA i l’Obra Social passa a la Fundació Antiga Caixa Manlleu.
La finca de Quintanes es troba a les Masies de Voltregà (Osona) i té una superfície de 280 hectàrees amb camps, boscos i prats. L’edifici central és una casa pairal del segle XVIII, envoltada per un entorn natural privilegiat. Disposa de pavellons amb aules, laboratoris i tallers, també hi ha una residència per estudiants, servei de menjador amb cuina pròpia, un gran espai enjardinat, instal·lacions esportives, piscina i zones d’esbarjo.

centre_equestreEl Centre Eqüestre CEQUIN

El Centre Eqüestre CEQUIN està situat al nord de la comarca d’Osona, concretament a la finca de Quintanes. Els serveis del centre s’estenen des de pupil·latges i maneig dels cavalls, acollida de poltres joves, cavalls d’esport amb alguna lesió i l’estança de cavalls en edat avançada. A més, ofereix activitats d’àmbit social com les que formen part de l’Equinoteràpia: l’equitació terapèutica i l’equinoteràpia social.
Facebook