PRIMERA REUNIÓ DE PATRONAT 2024

 

Manlleu, 15 de març de 2024

El passat dijous 14 de març el Patronat de la Fundació Antiga Caixa Manlleu es va trobar per a la seva reunió trimestral, marcant un moment clau en el calendari de la fundació. Amb una participació vibrant, la reunió va servir com a plataforma per avaluar i fer seguiment dels progressos dels projectes en curs.

Els membres del Patronat, que representen una ampla gamma de sectors i àmbits d’expertesa, van compartir les seves perspectives i experiències, aportant una riquesa de coneixements i idees al debat. La sessió va centrar-se en l’anàlisi detallada dels projectes actuals, així com en la identificació d’oportunitats per a futures iniciatives.

La reunió també va destacar la benvinguda de nous membres al Patronat, enriquint encara més la diversitat i la capacitat de la fundació per abordar els reptes socials amb creativitat i resiliència.

Després d’hores de diàleg constructiu i planificació estratègica, els patrons van concloure la reunió amb un fort compromís compartit per continuar impulsant els objectius de la Fundació Antiga Caixa Manlleu. Amb determinació i col·laboració, la fundació continua avançant cap a un futur més prometedor, fent una diferència positiva en les comunitats que serveix.