UN ANY MES EL FESTIVAL D’ESTIU DE SANT PERE DE CASSERRES PROPOSA UN CARTELL AMB VEUS FEMENINES DE RENOM COM EL D’ELENA GADEL

Masies de Roda, 30 de maig de 2023.

La música amenitza l’estiu a Osona un any més amb el Festival d’Estiu de Sant Pere de Casserres a les Masies de Roda. La música i el romànic representen la comarca i formen un “tàndem” excel·lent els dissabtes de juliol al monestir.
L’alcalde de les Masies de Roda, Jordi Vistós, dona la benvinguda a l’espai de la Feixa de les Masies de Roda on aquest any s’ha escollit com a emplaçament per presentar el cartell del festival, amb la voluntat de donar visibilitat a la col·laboració de
l’ajuntament amb el monestir a més de posar en valor aquest espai com a referent també de l’oci cultural els vespres d’estiu al municipi.
Una vegada més Vistós ha reivindicat l’aposta ferma de seguir treballant per posar en valor una oferta cultural de qualitat de la mà del Consell Comarcal d’Osona en iniciatives coma questa, així com la sort del municipi de tenir bens d’interès nacional.
Seguidament, la Consellera delegada de Cultura i Arxiu, Núria Arau, reitera l’orgull de presentar un any més aquest festival d’estiu que des de ja fa quatre anys programa exclusivament veus femenines, ja que cal donar-los protagonisme ara perquè a
vegades han tingut una veu més residual.
Arau, també ha estat l’encarregada de presentar el cartell d’enguany desgranant les diferents actuacions que ens delitaran cada dissabte de juliol a les 19.30h al Monestir.
Començant l’1 de juliol amb Mar Pujol, cantautora local, del Lluçanès que presenta el seu primer EP Trepa. Seguint el 8 de juliol amb Al·lèrgiques al Pol·len que presenten “Cants, crits i baralles”. Una de les més conegudes serà Elena Gadel el 15 de juliol, presentant “La dona que em vesteix”. El penúltim dissabte, 22 de juliol, trepitjarà el monestir la jove cantautora Carla Collado. Per últim però no menys important The Feliuettes amb “Ja us he reconegut” faran tribut i homenatge a la gran Núria Feliu.
Miquel Torrents, president de la Fundació Antiga Caixa Manlleu ha recordat la voluntat ferma de la Fundació per continuar col·laborant amb el Monestir de Sant Pere de Casserres, una aposta musical en un indret immillorable. Torrents, ha fet referència a la màgia del monestir que efervescent en els vespres de juliol.
Joan Carles Rodríguez, president del Consell Comarcal d’Osona, ha tancat l’acte mostrant l’agraïment del Consell Comarcal a les institucions que fan possible el Festival d’Estiu, l’Ajuntament de les Masies de Roda i la Fundació Antiga Caixa Manlleu i ha animat a tothom a comprar entrades pel Festival i a gaudir de les actuacions d’aquest any” ha acabat dient el vicepresident segon.