CONCERT DE NADAL AMB EL COR DE CAMBRA DEL PALAU DE LA MÚSICA CATALANA

Manlleu, 26 de desembre de 2022.

Enguany el Concert de Nadal a l’església de Santa Maria de Manlleu, va anar a càrrec del Cor de Cambra del Palau de la Música Catalana, un cor que gràcies al seu altíssim nivell artístic i a la seva professionalitat, travessa fronteres i es converteix en un referent internacional. Sota la direcció de Xavier Puig, i acompanyats al piano i a l’orgue per Jordi Armengol, van oferir una primera part de cançons de Nadal populars catalanes amb arranjaments de compositors com Oltra, Guinovart, Jordi Domènech entre d’altres, i una segona part dedicada als cors del gran oratori de Georg Friedrich Händel, El Messies, una de les obres coral més conegudes i interpretades a tots els auditoris d’arreu del món.

El Concert de Nadal, que organitza Amics de la Música de Manlleu, és possible gràcies als socis de l’entitat i a la col·laboració de diferents entitats públiques i privades com la Fundació Antiga Caixa Manlleu, BBVA, Mimcord, Feixas Aulet, Novatilu, Fundació Girbau, Ajuntament de Manlleu, Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i Diputació de Barcelona.