LLIURAMENT DEL 35è PREMI PLANA DE VIC EN EL MARC DE LA 7a FESTA DEL PATRONAT D’ESTUDIS OSONENCS

Vic, 19 de novembre de 2022.

Dissabte 19 de novembre, al Temple Romà de Vic, va tenir lloc la 70a Festa Anual del Patronat d’Estudis Osonencs on es van fer públics tres guardons:

El Membre de Mèrit 2022 que va anar pel Grup de Naturalistes d’Osona.

El Premi Plana de Vic Jove que va anar per a Aurora Pujol Rial, de l’Institut Jaume Callís, amb el treball “Matemàtiques i astronomia: Desenvolupament d’una simulació per calcular l’hora i el lloc de la sortida i la posta de Sol en un perfil topogràfic local”.

El 35è Premi Plana de Vic, subvencionat per la Fundació Antiga Caixa Manlleu, que va guanyar Biel Soriano Elias per l’estudi “Aproximació a la circulació de béns en la primera edat del ferro (s. VIII-VI ANE): El cas de les conques fluvials del Llobregat – Cardener i el Mig Ter”.

Per cloure l’acte el Dr. Carles Flaquer va realitzar la conferència “Recerca a partir de xarxes de persones: El cas del Grup de Recerca de Biodiversitat i Bioindicadors (BiBio)”.

L’acte va estar presidit pel president del Patronat d’Estudis osonencs, Francesc Codina, el president de la Fundació Antiga Caixa Manlleu, Miquel Torrents, i el regidor i tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Vic, Josep Ramon Soldevila.