LLIURAMENT DELS PREMIS LITERARIS, ARTÍSTICS I PEDAGÒGICS MIQUEL MARTÍ I POL 2022

Roda de Ter, 13 de novembre de 2022.

Diumenge va tenir lloc el lliurament dels premis literaris, artístics i pedagògics Miquel Martí i Pol, al Teatre Eliseu de Roda. La Fundació Antiga Caixa Manlleu i BBVA donen suport a dos dels Premis: InstapoemmaMMP i el Premi d’Il·lustració de poesia.

L’acte va estar conduït pel periodista Xavier Graset i organitzat per la Fundació Miquel Martí i Pol i l’Ajuntament de Roda de Ter.

Us deixem aquí el llistat de les persones premiades i els col·laboradors de tots els premis atorgats:

38è Premi de Poesia Miquel Martí i Pol. Amb la col·laboració de la Institució Puig-Porret, l’Ajuntament de Roda de Ter  i Reduccions. Revista de poesia. Per a Anna Campillo

5è Premi de Teatre Jaume Salés i Sanjaume. Amb la col·laboració de l’Ajuntament de Roda de Ter. Per a Francesc Cutchet Domènech

6è Premi d’il·lustració de poemes de Miquel Martí i Pol. Amb la col·laboració de la Fundació Antiga Caixa Manlleu i BBVA. Per a Aitana Giráldez

6è Premi InstapoemaMMP. Amb la col·laboració de la Fundació Antiga Caixa Manlleu i BBVA. Per a Maria Juan Serrahima

10è Premi Sebastià Álvarez al millor treball de Final de Grau de temàtica educativa de la Facultat d’Educació, Traducció, Esports i Psicologia de la Universitat de Vic. Premi per a Berta Brunet Portet. Treball: «La inclusió a través de l’aprenentatge cooperatiu». Accèssit per a Olga Muñoz Casellas. Treball: «Periodisme i educació. La visió de l’educació i l’escola segons Carles Capdevila».

4rt Premi Sebastià Álvarez al millor Treball de Final de Màster de temàtica educativa de la Facultat d’Educació, Traducció, Esports i Psicologia de la Universitat de Vic. Premi per a Marçal Nonell Ruscalleda. Treball: « L’EDUCACIÓ FÍSICA EN L’ESCOLA DEL FUTUR: UNA VISIÓ GLOBAL A TRAVÉS DELS MODELS PEDAGÒGICS».Accèssit per a Cristina Aroca Cuatracasas. Treball: « THE IMPORTANCE OF WRITTEN CORRECTIVE FEEDBACK TO IMPROVE STUDENTS’ WRITING SKILLS IN ENGLISH AS A FOREIGN LANGUAGE (EFL).

33è Premi ARC de narrativa infantil. Amb la col·laboració de l’Associació Roda de Comerciants ARC.  

-1a categoria – alumnes de 1er i 2on: Abril Ruiz i Escarrabill (Escola El petit Miquel de Vic). Obra: «La formigueta».

-2a categoria: alumnes de 3er de primària: Joan Ribas Solé (Escola Mare de Déu del Sòl del Pont de Roda de Ter)
Obra: «En Larri i el llibre…».

-3a categoria – alumnes de 4t: Micaela Cáceres Valenzuela (Escola El petit Miquel de Vic)
Obra: «Les aventures de la gateta unicorn i les seves amigues».

-4a categoria – alumnes de 5è: Carlota Sánchez Pla (Escola El petit Miquel de Vic)
Obra: «La llegenda de l’armadura».

-5a categoria: alumnes de 6è de primària: Carlota Fabregó Contreras (Escola Mare de Déu del Sòl del Pont de Roda de Ter)
Obra: «Al fons del mar».

Foto: Edu Morató/FMMP