EL SARAU MAL GESTAT OBRE EL FESTIVAL D’ESTIU DE SANT PERE DE CASSERRES

Masies de Roda, 2 de juliol de 2022.

El Sarau Mal Gestat és un festival de poesia, que enguany ha fet cinc anys, és també l’acte de cloenda del cicle de poesia contemporània i art visual en català Els Vespres Malgastats, que es fa a la comarca d’Osona i, a més, inaugura el Festival d’Estiu de Sant Pere de Casserres.

El Sarau Mal Gestat va iniciar la seva vetllada, sota un sol de justícia, fet que va provocar que es comencés dins de l’església del monestir amb la Ràdio Intermitent i itinerant que va entrevistar a una de les persones organitzadores del Sarau, Raquel Santanera i a dos poetes, Xevi Pujol i Anna Pantinat. Van parlar dels Vespres Malgastats i també del significat de la poesia.

Seguidament, aquests mateixos dos poetes i un altre, Mohamad Bitari, d’origen sirià, van recitar els seus poemes. Bitari ho va fer en àrab i després Biel Barnils, Maria Sevilla i Raquel Santanera en van llegir les traduccions.

Una breu pausa per un refresc i, la tarda va continuar amb l’actuació de Saüc en Flor, una jam de poesia. El final es va deixar un micro obert per qui s’animés a recitar els seus poemes i els músics de la formació van acompanyar les poetes espontànies.

El Sarau Mal Gestat l’organitza la Malgastada Associació i compta amb la col·laboració del Consell Comarcal d’Osona, La Fundació Antiga Caixa Manlleu, la Fundació Miquel Martí i Pol i la Fundació Girbau.