EL ManlleuActua 2022 CELEBRA LA JORNADA TEATRAL MÉS DIVERSA I PARTICIPATIVA

Manlleu, 11 de juny de 2022.

Les quatre escoles de teatre que han pujat als escenaris del ManlleuActua 2022 han ofert un recorregut pels llenguatges més diversos: des del teatre de text (Aterratge 2322 del Teatre Centre de Manlleu i Punk Rock de l’Aula de Teatre de Mataró) al teatre musical (Company 2.0 d’Escenic Vic), passant pel teatre coral i de gest (El curiós incident del gos a mitjanit de l’Escola de Teatre de Piera).

A part dels seus treballs, els joves intèrprets han compartit un seguit d’activitats: el taller “Un tastet de clown”, impartit per Pep Vila i Pere Hosta, un dinar conjunt i, guiats pels voluntaris del ManlleuActua, jocs teatrals als jardins de Can Puget i una visita al campanar de l’Església de Santa Maria, per conèixer Manlleu i el seu entorn.

L’equip del ManlleuActua valora aquesta edició com la jornada teatral viscuda amb més intensitat i amb més cohesió entre els participants.

El ManlleuActua està organitzat per la Fundació Antiga Caixa Manlleu, amb el suport de l’Ajuntament de Manlleu.