LA FUNDACIÓ ANTIGA CAIXA MANLLEU RENOVA EL CONVENI AMB L’ESCOLA MUNICIPAL DE MÚSICA

Manlleu, 21 de setembre de 2021.

La Fundació Antiga Caixa Manlleu renova el conveni per la cessió de l’auditori a l’Escola Municipal de Música de Manlleu. L’Escola, que des que va començar la pandèmia ha hagut de buscar nous espais per a poder distribuir millor les classes i alumnes dels diferents ensenyaments musicals, continuarà aquest curs 2021-22 gaudint d’aquest espai per impartir-hi les classes de piano.

Amb paraules de la directora de l’EMMM Laura Castany “És un luxe poder disposar d’aquest auditori. Els alumnes de piano tenen un espai privilegiat i estem molt agraïts que la Fundació ens ajudi en aquesta situació complicada que estem passant”.

Des de la FACM comenta la seva directora Cristina Vilaró, que “Accions com aquesta són les que ens donen sentit com a entitat compromesa en donar suport al teixit associatiu de Manlleu i comarca i, concretament, en el foment de la cultura musical”.