GEMMA HUMET TANCA EL FESTIVAL D’ESTIU DE SANT PERE DE CASSERRES

Masies de Roda, 3 d’agost de 2021.

Dissabte passat va tenir lloc l’actuació de Gemma Humet que va presentar el seu últim disc Màtria amb el qual va guanyar el premi Enderrock al millor disc de cançó d’autor de 2020. Una mar de sonoritats i ritmes diversos que es van barrejar amb la veu lírica de l’artista. A aquesta actuació la va precedir la de Núria Graham, que va esgotar les entrades, amb un públic que va poder gaudir de la força i alhora la tendresa de la cantant de Vic. També va passar pel Festival d’Estiu la cantant de vint-i-tres anys, Carlota Flaneur que va entusiasmar al públic assistent amb la seva posada en escena intimista, emotiva i propera. Tot un descobriment per a moltes de les persones que la van acompanyar.

El Festival, que es va iniciar el dia 3 de juliol amb El Sarau Mal Gestat, una jam poètica organitzada per la Malgastada Associació i que va comptar amb actuacions de fusió amb recital de poetes i interpretacions musicals,  finalitza la seva edició amb èxit de públic tot i les condicions que la pandèmia ens va obligar a respectar en tot moment.

S’està estudiant de recuperar l’actuació anul·lada de The Sey Sisters, a causa de les conseqüències derivades de la Covid-19. Estigueu atents/es!

El Festival d’Estiu de Sant Pere de Casserres l’organitza el Consell Comarcal d’Osona i compta amb la col·laboració històrica de la Fundació Antiga Caixa Manlleu i, els últims anys, també amb BBVA i l’Ajuntament de Masies de Roda.

Us deixem en aquest enllaç els resums de les actuacions: https://www.youtube.com/channel/UCoNWAV1_CY8TL4riYkB2IGw