BEQUES ERASMUS PER A VINT-I-UN ESTUDIANTS DE LA UVIC-UCC

Vic, 6 de juny de 2021.

La celebració de l’acte de lliurament dels Ajuts s’hauria d’haver fet a finals de l’any passat, però a causa de la pandèmia no es va poder dur a terme. La incertesa de si seria possible viatjar i amb quines condicions, dificultava saber el nombre d’alumnes que podrien obtenir els ajuts.

Avui, un total de vint-i-un estudiants de titulacions oficials dels centres propis del Campus UVic-UCC han rebut les beques destinades a fomentar la participació en programes de mobilitat internacional de grau, màster oficial i doctorat i, del programa de pràctiques internacionals d’aprenentatge-servei, del curs 2020-2021.

L’acte que ha estat presidit per Josep Bau, vicerector de Relacions Internacionals de la UVic-UCC, Miquel Torrents, president de la Fundació Antiga Caixa Manlleu i Daniel Guardiola, representant de zona Osona de BBVA, també ha premiat dos alumnes per al seu reportatge videogràfic de l’estada a l’estranger, que s’han pogut veure en el transcurs de la sessió.