TROBADA DE VOLUNTARIAT ANÒNIM “NO HO DEIXIS!”

Diferents poblacions de la comarca d’Osona, 13 de novembre de 2020

La Coordinadora del Voluntariat d’Osona va organitzar una taula rodona telemàtica per parlar de les experiències que van viure entitats i persones, a títol individual, durant la primera onada de la pandèmia en temps de confinament. L’acte, que es podia seguir a través del canal de Youtube de la Coordinadora, també va comptar amb dos blocs de vídeos on diferents persones reconeixien i agraïen aquesta aportació altruista de les persones voluntàries.

A la taula rodona, que va estar moderada pel torellonenc Sebastià Raurell, va comptar amb la participació de Rosa M. Córdoba (Projecte Mesaia), Toni Parcerisses (Voluntaris de Tona), Núria Coromina (Fundació Guifi-net), Marina Geli (UVic), Tina González (Fundació Sant Tomàs), Alèxia Heredia (Diables del Pont Vell de Roda), Montse Parareda (cosidores de la Vall del Ges), Tati Furriols (Fundació Trueta), Montse Parareda (Ajuntament de Gurb) i Joan Turró (Coordinadora de Voluntariat d’Osona i Banc d’aliments).

La Coordinadora del Voluntariat d’Osona compta, des de la seva fundació, amb la col·laboració de la Fundació Antiga Caixa Manlleu la qual també en forma part.

Per poder veure l’enregistrament de l’acte cal anar a: https://www.youtube.com/watch?v=i5w00DCbkao