TROBADA DEL VOLUNTARIAT ANÒNIM D’OSONA A GURB

Vic, octubre de 2020

El 13 de novembre, la Coordinadora del Voluntariat d’Osona organitza la Trobada del Voluntariat anònim al recinte de l’Esperança de Gurb. La situació sanitària actual comporta que es faci un acte amb un aforament molt reduït i alhora s’emetrà en streaming a través del canal de youtube de la Coordinadora.

La Trobada se celebrarà de 4 a 7 de la tarda en 5 parts diferenciades. Una presentació de la sessió i de la Coordinadora (serà el primer acte oficial des de la seva constitució), seguida d’un bloc de vídeos de menys d’un minut, una taula rodona, un nou bloc de vídeos i comiat on també es contestaran preguntes del públic.

L’objectiu general és fer difusió de les diferents accions de voluntariat que s’han fet al llarg del confinament, donar a conèixer la Coordinadora i les seves entitats, i intentar que aquestes accions anònimes puguin tenir continuïtat en alguna de les entitats que conformen la Coordinadora.

En aquests moments està en marxa i oberta a tothom la recollida de vídeos d’experiències personals, els quals s’han d’enregistrar en format apaïsat, de menys d’un minut i s’han d’enviar a: osonavoluntariat@gmail.com. Durant la Trobada s’emetran junt amb els vídeos que hauran fet les entitats que conformen la Coordinadora on explicaran les seves accions de voluntariat.