EL 32è PREMI PLANA DE VIC ÉS PER A “L’EDUCACIÓ DELS MINYONS DE VIC I COMARCA EN L’ÈPOCA MODERNA” DE XEVI CAMPRUBÍ I PLA

Vic, 17 de novembre de 2019.

La 67a Festa Anual del Patronat d’Estudis Osonencs va tenir lloc al Temple Romà de Vic ahir dissabte a 2/4 de 8 del vespre.

L’acte va consistir en el veredicte i lliurament del 7è Premi Plana de Vic Jove que es va atorgar a Gerard Serrat Panadero, alumne de l’IES del Voltreganès,  per al treball “Conanglell: recuperació històrica i visual d’una mostra d’ocupació militar a Catalunya” que atorga la Fundació Puig Porret; i el veredicte i lliurament del 32è Premi Plana de Vic, gentilesa de la Fundació Antiga Caixa Manlleu, que se l’emportà Xevi Camprubí i Pla per “L’educació dels minyons de Vic i comarca a l’època moderna”. Després es va proclamar el Membre de Mèrit que enguany va ser per al Grup de defensa del Ter.

Seguidament al lliurament dels premis hi va haver la conferència “La Contaminació per nitrats amenaça la biodiversitat: el cas de les fonts a Osona”, a càrrec de Marcos Fernández-Martínez (PLECO, University of Antwerp).