MANLLEUACTUA CONVOCA UN CONCURS PER TRIAR EL CARTELL DE LA SEVA 3a EDICIÓ

19 de febrer de 2019.

Els joves de 15 a 18 anys poden presentar les seves propostes de cartell per al ManlleuActua 2019 fins al dijous 7 de març.

La tercera edició del ManlleuActua consistirà en un cap de setmana (1 i 2 de juny) dedicat al teatre creat per infants i joves. Aquests representaran les seves obres i compartiran altres activitats, com ara lectures dramatitzades, tallers i el dinar conjunt ‘Intermezzo’.

L’activitat serà organitzada per la Fundació Antiga Caixa Manlleu amb el suport de l’Ajuntament de Manlleu, BBVA CX i la Fundació Antigues Caixes Catalanes.

El concurs forma part de la col·laboració amb lescola La Salle de Manlleu

Aquest any el ManlleuActua i La Salle de Manlleu han iniciat una col·laboració en el marc del projecte FAIG-Aps -una proposta educativa que combina processos d’aprenentatge i de servei a la comunitat, on els participants es formen tot treballant sobre necessitats reals de l’entorn-.

Un grup d’alumnes de 4t d’ESO de La Salle estan participant en l’organització del ManlleuActua i la seva primera acció ha estat dissenyar el concurs per triar el cartell del certamen.

BASES PEL CONCURS CARTELL MANLLEUACTUA 2019