DISSABTES DE JULIOL AL MONESTIR DE SANT PERE DE CASSERRES

30 de juliol de 2018

Com cada any des de 2010, el Monestir de Sant Pere de Casserres ha ofert novament una programació de concerts destinats a diferents públics que es van poder gaudir cada dissabte de juliol a les 19.30 hores.

El cicle va començar amb un dels concerts més esperats. Dissabte, 7 de juliol, a les 19.30h va actuar Beth Rodergas, la tercera finalista de la segona edició d’Operación Triunfo i representant al Festival d’Eurovisió de l’any 2003. La cantant va presentar  la seva producció anomenada “PIANO & BETH” on mostrava un ampli repertori eclèctic de cançons pròpies i versions d’altres molt conegudes i emblemàtiques en tres idiomes i per gaudi del nombrós públic assistent.

El 14 de juliol, va seguir amb “XXIV ENCONTRE LITERARI 3 VEUS 3 ESTILS”, que aquest any va comptar amb les escriptores Isabel-Clara Simó, Rosa Codina i Anna Miralpeix, moderades com sempre, per Víctor Pallàs.

El tercer dissabte de juliol va tenir lloc l’actuació del cantautor Roger Mas, ara que es compleixen els vint anys del seu primer disc, ens va presentar PARNÀS, un viatge al paradís dels poetes. En aquesta actuació va interpretar noves cançons, adaptacions de cançons tradicionals o antigues i poemes que ha musicat d’autors tan diversos com Amadeu Vidal i Bonafont, Toni Gol i Roca, Miquel Martí i Pol, Joan Maragall, Salvador Espriu, Eulàlia Anzizu, entre d’altres.

Finalment es va tancar la programació el dia 28 de juliol, amb Carles Belda i Marc Serrats, que aportaren un recital ballable d’èxits nostrats.

Enguany, com a novetat als concerts, es va oferir al públic assistent una copa de cava que va permetre intercanviar impressions i fer-se fotografies amb els artistes convidats del cicle.

Els dissabtes de juliol a Sant Pere de Casserres compten amb la col·laboració històrica de la Fundació Antiga Caixa Manlleu i BBVA CX.