La 15a edició del festival Nits de Cinema Oriental tanca amb 10.000 espectadors

Vic, 27 de juliol de 2018

La 15ena edició del festival Nits de Cinema oriental que va durar 6 dies diu adéu a una setmana de música, gastronomia i cinema asiàtic amb un  balanç de 10.000 espectadors.

La Bassa des Hermanos ha estat un dels punts més concorreguts de la ciutat de Vic aquesta setmana. Però també ha tingut un gran protagonisme el Cinema Vigatà on s’hi han projectat, entre moltes altres pel·lícules, el cicle LES NITS MÉS PETITES, que aquest any han comptat amb la col·laboració de la Fundació Antiga Caixa Manlleu. Es tracta de sessions gratuïtes pensades per als més menuts però aptes també per a tots els públics i obertes a tothom. Enguany s’han projectat Meow (Xina), Mai Mai Miracle (Japó), Heroes Unite! (Japó) i Sniff (Índia). Totes elles amb missatges on els valors de l’amistat, la igualtat, l’esforç i la superació, la cura per al mediambient, etc. han estat el més destacat d’aquestes petites joies del cinema asiàtic per a infants.